A distrus tot romantismul …

Ii acuzam ca nu-s romantici, dar cand o fac _ cand descopera romantismul – le distrugem momentele. Fetelor, luati aminte si nu procedati ca domnisoara din pvesteȘ

Romanticul Reed Harris a pus inelul cu care trebuia s-o ceara de nevasta pe prietena sa intr-un milkshake si planuia sa-i filmeze incantarea din momentul in care il va descoperi. Din pacate, Kaitlin Whipple 20 de ani, a reusit sa inghita banda din aur cu diamante. Ca si cerere in casatorie, cu siguranta ca a fost memorabila, dar din cu totul alte motive. Cuplul, din Farmington – New Mexico, a sfarsit la spital unde o radiografie a confirmat ce se intamplase.

Cu radiografia „in dinti” Reed Harris a luat pozitia clasica (intr-un genunchi), i-a inmanat-o iubitei si a cerut-o de nevasta. Din fericire pentru el, a acceptat. „Nu am simtit nimic”, a spus Domnisoara Whipple. „Ma grabeam sa termin shake-ul (de fapt se intrecea cu prietenele aflate si ele la masa) si nu aveam in gand sa pierd in fata lor”. A spus deasemenea ca a crezut ca iubitul ei Reed glumea cand i-a spus ca a inghitit inelul ce-l pusese in milkshake.

„Nu mi-a venit sa cred” a spus ea. „Am asteptat sa se aseze in genunchi si sa-mi ceara mana”. Doua zile mai tarziu, in sfarsit inelul a reaparut. „A aparut astazi dimineata si n-am fost niciodata mai entuziasmata ca stomacul imi functioneaza corect” a scris Kaitlin Whipple, studenta, pe blogul sau. „Haha. Este atat de frumos si imi place foarte mult. A meritat cu siguranta asteptarea de doua zile”. In ciuda intamplarii, Reed Harris si-a aparat decizia de a pune inelul in milkshake. „Nu este un inel mic, in nici un caz” a spus el. Cuplul planuieste sa se casatoreasca in Iulie.

Comentati?