Ce se mai fura in lume

Azi se fura pantofi purtati. Politia sud-coreeana a descoperit pestera fermecata a lui Aladin … Doar ca de data asta era plina de pantofiori … Un proprietar al unui magazin de incaltaminte second-hand din Coreea a furat peste 1.000 de perechi de pantofi de designer pozand intr-o persoana indurerata. Hotul de 59 de ani, numit Dl.Park isi alegea prada si pleca cu ea de la casele funerare si spitalele din intreaga capitala.

Cand politia l-a prins dupa ce au organizat o operatiune de urmarire si supraveghere, acesta i-a condus la un depozit plin de incaltaminte scumpa cu care avea intentia sa-si impulsioneze afacerea. Urmarindu-l politia l-a vazut cand a sosit, imbracat in negru, la o casa funerara din sudul Seul-ului, districtul Suseo; aici si-a scos pantofii ieftini (obicei obisnuit pentru apropiatii unui decedat ce participa la priveghiul acestuia la casele funerare in Asia) apoi si-a facut o scurta aparitie printre rude si prieteni dupa care a plecat incaltand o pereche cu mult mai scumpa decat cea cu care venise, luand si alte doua perechi, in total valorand £1.120.

Dupa prinderea hotului, politia a expus peste 1.200 de perechi de pantofi in Seul in speranta ca proprietarii vor veni sa si-i recupereze.


Papucii fermecati: victimele hotului de pantofi isi cauta condurii in marea de pantofi furati (foto credit YONHAP/AFP/Getty Images)

Comentati?