You have mail

You have mailYou have mail in the middle of nowhere – Bird Island este situata in sud-vestul Carolinei de Nord, USA, adiacent orasului resort Sunset Beach. Pe aceste 1.300 de hectare de pamant nelocuit troneaza o cutie postala solitara ce poarta – pictate pe ea – cuvintele „Kindred Spirit”. In interiorul ei este un jurnal umplut cu scrisori, povesti personale, bucatele de intelepciune si rugaciuni lasate in urma de calatori anonimi ce au facut plimbarea de o mila jumatate pentru a le lasa spre a fi citite de altii la Kindred Spirit mailbox. O bancuta de lemn sta martora chiar in fata ei, avand o deschidere perfecta spre ocean, oferindu-le vizitatorilor un loc de relaxare pentru a citi povestile si a le lasa si pe-ale lor.

You have mail-mailbox-2 sursa

Cutia postala a fost instalata de Frank Nesmith si fosta sa prietena in urma cu mai bine de 35 de ani in urma. Au lasat un carnet de notite in interior sperand ca oamenii vor lasa mesaje. Dar niciodata n-au indraznit sa spere ca va avea un asemenea succes.

You have mail-mailbox-5 sursa

You have mail-mailbox-6 sursa

Cele mai multe mesaje sunt de dragoste, despre familie si speranta: „Dear ‘Kindred Spirit’. What a beautiful morning. I am so thankful for the gift of life,” spune o notita in jurnal. Altele sunt despre durere: „Dear princess. To my dear, sweet, beautiful wife. God took you to heaven … I think of you every moment. I miss you more each day,”.

You have mail-mailbox-1 sursa

Altii si-au impartasit cele mai mari secrete: „Dear ‘Kindred Spirit’. I was going to visit my dad, who walked out on my family 50 years ago. I found out where he now lives, drove to his house, but I couldn’t get out of the car”.

You have mail-mailbox-3 sursa

De-a lungul anilor Frank Nesmith a colectionat si pastrat cu grija fiecare jurnal si scrisorile. Jurnalele sunt astazi parte a unei colectii speciale a Universitatii Carolinei de Nord Wilmington.

Cand a inceput proiectul de dezvoltare a Bird Island, la cativa ani dupa ce Nesmith a montat cutia, biletele astea scrise de mana din jurnalele Kindred Spirit Mailbox au salvat-o. Fiecare turist venit aici a scris cat de minunat era acel loc pe o plaja pustie si ca sperau ca nimic, niciodata sa nu o schimbe. In 2002, statul Carolina de Nord a strans 4,2 milioane de dolari din colecta publica pentru a cumpara insula si a creat o rezervatie de coasta. Astazi Bird Island este ultima bariera naturala de coasta din Brunswick County, si una din putinele insule bariere naturale din regiune. (sursa: CBS News)

You have mail-mailbox-7 sursa

Comentati?