O pisica, doua pisici, 104 pisici

pisiciPana la ce numar de animale aflate in ograda ta se numeste ca esti un iubitor de animale si cand se rupe delimitarea fina ce te desparte de patologic? Nu, nu ma refer la Romania, pentru ca la noi este judecat si cel ce are 4-5. Ma refer la situatia iubitorilor de aimale din lume, sau din State, unde legile pentru protectia animalelor sunt clare si nu putine. Si cum ajunge un om responsabil sa aiba zeci (de pisici, de exemplu)? Cum poti sa te gandesti ca ai putea avea grija de ele?

In Arizona o femeie in varsta de 80 de ani a fost gasita traind cu 104 pisici. Pisicile ce ilustreaza materialul nu fac parte din armata celor 104, ci sunt doar cateva mate aflate la o simpla sueta de pisici.

O doamna in varsta de 80 de ani, rezidenta in Arizona, a fost gasita traind impreuna cu 104 pisici moarte sau muribunde. Seriful din Maricopa County spune ca trupurile a 10 pisici au fost gasite in congelator iar altele au fost gasite bolnave sau pe moarte in casa Luciennei Touboul din Wittman, cam 30 mile nord-vest de Phoenix.

Batrana a fost dusa la un spital pentru evaluare medicala din pricina ca pisicile ei sufereau de o boala transmisibila la oameni, dar situatia s-a dovedit a fi mult mai complicata pentru ca doamnei Touboul i s-a interzis in urma cu trei ani sa mai detina animale dupa ce 70 de pisici pe care le avea in „grija” au fost fie eutanasiate, fie trimise la adaposturi. Cum a reusit sa stranga 104 in trei ani, numai ea poate sti.

Comentati?