The story

Nu trebuie sa fii fan Grey’s Anatomy pentru a aprecia interpretarea „The Story” a Sarei Ramirez, inregistrat original de Brandi Carlile, compusa de Phil Hanseroth. Nimeni nu-i poate nega talentul si nu e nici o aparitie intamplatoare. Sara Ramirez, in afara de a fi actrita TV este deasemenea star pe Broadway.

A debutat pe Broadway jucand Wahzinak in piesa lui Paul Simon – The Capeman in 1998. In 1999, a aparut in The Gershwins’ Fascinating Rhythm si a primit o nominalizare la Outer Critics Circle Award pentru acest rol. A aparut deasemenea in „A Class Act” si „Dreamgirls” in 2001, si a jucat in „The Vagina Monologues” cu Tovah Feldshuh si Suzanne Bertish.

In 1998 a fost vocea lui Lammy in jocul video UmJammer Lammy, un spin-off al PaRappa the Rapper, ambele pe consola Sony PlayStation. A reluat mai apoi rolul lui Lammy in PaRappa the Rapper 2 de pe PlayStation 2, chiar daca rolul a fost mai mic decat precedentul.

In 2004 Sara Ramírez a jucat Lady of the Lake in musicalul „Spamalot” semnat Eric Idle/John Du Prez bazat pe filmul „Monty Python and the Holy Grail” din 1975. Musical-ul a iesit pe Broadway in 2005 si a fost aclamat la scara larga, iar Sara in particular a fost nominalizata pentru interpretare, castigand mai multe premii, inclusiv un Tony pentru Cea mai buna Actrita intr-un musical in 2005.

In urma succesului de pe Broadway, SaraRamírez s-a alaturat distributiei Anatomiei lui Grey in rolul Dr. Calliope ‘Callie’ Torres in sezonul 2. Din sezonul 3 a devenit personaj de baza. Intr-un episod special avand ca tema The Oprah Winfrey Show, a recunoscut ca executivii de la ABC au apreciat atat de mult rolul ei din Spamalot incat i-au oferit un rol in orice productie ABC vrea ea. A ales Anatomia lui Grey al carei fan era.

Nu a cantat deloc pentru serial (pana la acest episod special in care aproape toata distributia serialului canta pe toata durata episodului) dar a imprimat o versiune a cappella pentru „Silent Night” ca si soundtrack al episodului „Holidaze” din sezonul 6 ce a aparut pe 21 decembrie 2009 ca single pe iTunes.

Aceasta melodie cred ca are, datorita ei, o interpretare impecabila.

Comentati?