Viata ca un sitcom

„Pentru ca viata mea e ca un sitcom

‬N-o fi ea cea mai grozava zi de Luni, dar am o poveste proaspata, cam de ieri seara, sa zicem, cand am iesit la ceea ce unii numim blind date, prin amabilitatea unor buni prieteni (nu pentru ca as freca-o pe site-uri de dating, cum am fost banuit lol). Si am intalnit eu fata frumoasa, arhitecta, ce sa zic, prezenta placuta, fizic misto si gustul ala de mar de care va mai vorbeam eu acum cateva zile.

Am petrecut mai bine de o ora la o terasa discutand, razand, gasind puncte comune sau diferente. Eram chiar incantat de asa potriveala, ca na! esti cam sceptic cand trebuie sa intalnesti pe cineva “propus” de altii. Asadar, toate mergeau ca pe roate, cand, intr-un moment de respiro, eu preocupat cu o gura de bere si ea zambind melancolic cu privirea sfioasa, o vad cum isi cauta geanta, trage de fermoar, scoate o oglinda mica, o penseta si… isi smulge absenta un fir din mustata. ?!?!

Eu cand eram mic, adica mai mic decat acum, vedeam in filme cum cucoanele mergeau la toaleta sa-si pudreze nasul (la propriu) si nu intelegeam de ce asa spanac nu se putea face discret si la masa. Pentru ca ar fi „big NO NO” mi s-a spus. S-a schimbat ceva? Nu mai stiu eu ce e ok si ce e de porc?

Am tot vazut o reclama la un philips revolutionar care nu stiu ce face cu flocii. Putea sa scoata treaba aia, sa-si faca axila. Sau o inghinala braziliana.Ne mai intalnim si maine. Imi iau si eu trimmeru’ sa-mi aranjez barba. Sau mustata ei.” – fotografie si text Al Pasarila
‪#‎pentrucaviatameaecaunsitcom‬

Comentati?