Scrisoare lui Dumnezeu

Catelusa noastra in varsta de 14 ani a murit luna trecuta. In ziua in care ne-a parasit, fiica mea in varsta de 4 ani – Meredith a plans si a spus tuturor celor dispusi sa asculte un copil cu lacrimile siroindu-i pe obraji cat de mult a iubit-o ea pe Abbey. Ne-a intrebat daca poate scrie o scrisoare lui Dumnezeu astfel incat atunci cand Abbey va ajunge in Rai, Doamne-Doamne sa o recunoasca. I-am spus lui Meredith ca am putea face asta iar i-a mi-a dictat ceea ce urmeaza:

Draga Doamne-Doamne,

Vrei, te rog, sa ai grija de cainele meu? A murit ieri si este cu tine in Rai. Mi-e foarte dor de ea. Sunt foarte fericita ca mi-ai adus-o in viata mea chiar daca s-a imbolnavit. Sper ca ai sa te joci cu ea. Ii place sa inoate si sa se joace cu mingea. Iti trimit o fotografie cu ea ca atunci cand o vei vedea sa stii ca ea este catelusa mea. Mi-e foarte dor de ea.

Cu dragoste,
Meredith

Am pus scrisoarea intr-un plic impreuna cu o fotografie a lui Abbey cu Meredith si am scris la destinatar: God/Heaven. Si ne-am scris si adresa expeditorului, desigur. Apoi Meredith a lipit mai multe timbre pe fata plicului pentru ca ea a gandit ca va fi nevoie de multe timbre pana plicul va ajunge pana in Rai. In aceeasi dupa-amiaza a pus scrisoarea intr-o cutie postala. Cateva zile mai tarziu a intrebat daca o fi ajuns scrisoarea ei la Dumnezeu. I-am raspuns ca sunt aproape sigur ca a primit-o.

Ieri, in fata usii noastre era un pachet invelit intr-o hartie aurie adresat lui „To Meredith” cu un scris nefamiliar. Meredith l-a desfacut. Inauntru era o carte semnata Mr. Rogers si intitulata „When a Pet Dies.” Lipita pe interiorul capacului era scrisoarea lui Meredith desfacuta. In interior se afla fotografia cu Abbey si cateva cuvinte scrise pe verso:

Draga Meredith,

Abbey a ajuns in siguranta in Rai. Faptul ca am avut fotografia a fost de mare ajutor si am recunoscut-o imediat. Abbey nu mai este bolnava. Spiritul ei este cu mine, aici, asa cum este si in inima ta. Abbey a fost fericita sa fie catelul tau. Cum in Rai nu avem nevoie de corpurile noastre nu am niciun buzunar in care sa pastrez fotografia ta asa ca ti-o trimit inapoi impreuna cu aceasta carte care sa-ti aminteasca de Abbey.

Multumesc pentru frumoasa ta scrisoare si ii multumesc mamei tale ca te-a ajutat sa o scrii si sa mi-o trimiti. Ce mama minunata ai! Am ales-o special pentru tine. Va trimit binecuvantarea mea in fiecare zi. Aminteste-ti ca te iubesc foarte mult si ca sunt foarte usor de gasit. Sunt peste tot unde exista dragoste.

Love, God

abbey

the text and the pictures are via Facebook

Comentati?