Talentata Amy

Hai sa uitam cateva minute de tot ce e urat zilele astea in jurul nostru …
Am descoperit-o in urma cu doi ani pe fatita asta si caut mereu un prilej sa tot fac pauze si sa ma uit la diverse clipuri de-ale ei: Amy Yakima. Eu am trei momente aici; mai multe gasiti pe net. Am ales variantele „lungi” (adica impreuna cu comentariile juriului) pentru ca totul e o poveste si merita vazuta pe de-ntregul: Talentata Amy Yakima, astazi in varsta de 21 de ani.

Intai la preselectii. In urmatoarele o veti vedea in plin concurs, dupa un pic de pregatire, dupa lucrul cu cativa dintre cei mai grozavi coregrafi … Ce mi-ai facut tu mie?! Multumesc SYTYCD!

Later edit: pentru cine nu stie, SYTYCD este prescurtarea pentru So You Think You Can Dance o emisiune concurs pentru tineri dansatori care aspira la afirmare, la o scena mai importanta (si in America sunt multe!), la a lucra cu coregrafi tot mai buni. Am urmarit-o si in Romania, o difuza AXN. Au renuntat la ea; asa cum se intampla in Romania cu toate lucrurile bune: dispar de parca n-au existat niciodata. Dar noroc cu YouTube-ul ca asa-mi ostoiesc si eu dorul. Bucurati-va privirea si sufletul!

Comentati?