Sa facem un filmulet

„Esti economist. Lucrezi la resurse umane. Sau la o sala de sport. Sau esti secretara, bona sau ospatar. Esti corporatist. Lucrezi la relatii cu clientii sau esti vanzator la piata. Esti profesor. Sau portar. Sau sofer. Sau lucrezi pamantul. Sau esti un bunic fericit sau un fost lucrator intr-o fabrica de stat care s-a restructurat si de atunci incerci sa iti gasesti alt drum. Sau esti la inceput de drum si nu prea stii ce ti-ar placea sa faci. Da chiar: de cand nu te-ai mai intrebat ce-ti place cu adevarat sa faci?
Ai o micuta cofetarie sau lucrezi la pompa la benzinarie. Sau la florarie. Sau esti femeie de serviciu la un mall. Sau It-ist sau cabanier. Sau ai grija de o ferma de animale. Sau cizmarita. Sau tapiter. Sau educatoare.

Ai inteles ideea: poti avea orice meserie, orice ocupatie. Ce-ar fi sa facem un filmulet cu tine, despre tine? Sa vii la o filmare unde sa fii tu insuti sau tu insati, cu ceea ce esti sau cu ceea ce ai dori sa fii?

Eu zic asa: sa-mi trimiti 2 poze recente si o mica poveste despre tine, ce faci, cu ce te ocupi, ce iti place sa faci in timpul liber, la ce visezi, cine ti-ar placea sa fii! Adresa mea de mail este obucur@sagafilm.ro. Raspund la fiecare mail 🙂 . Duceti vestea proiectului mai departe, rogu-va! Multumesc!” – Oana Bucur

Comentati?