Lenjerie intima din cupru

cupruO companie chiliana a creat un tip de lenjerie care, pretind ei, te face mai curat. Monarch – cum se numesc ei – au creat chilotii din cupru. Si daca vi se pare ca este inconfortabil, nu trebuie sa va faceti griji! Nu-s deloc! Adica povestea sta cam asa: cuprul este amestecat cu poliamide iar rezultatul este un soi de pasta ce este apoi trasa in fire, transformata intr-o tesatura, astfel incat, prelucrat, metalul ramane in contact cu pielea utilizatorului. Acest demers doar pentru ca s-a descoperit ca 99% din bacteriile si fungii ce se dezvolta „natural” in zonele acoperite de lenjeria intima sunt distruse de cupru.

Noua lenjerie de cupru elimina ciupercile si bacteriile de pe dosul dvs. Este efectul sterilizator al cuprului care actioneaza si produce curatenia magica. Acest lucru, dupa cum va puteti imagina, ofera utilizatorului lenjeriei uciderea delicata a germenilor.

Cuprul ce sta in contact cu pielea ucide ciupercile si anuleaza mirosul. Proaspat si Curat! Deci nu va mai fi nevoie sa schimbam chilotii in fiecare saptamana … spun ei … Oare de unde stiam eu ca se schimba in fiecare zi?! Desigur, fie ca purtati boxeri de cupru sau bikini, va rog, spalati-i totusi. Faptul ca-s de cupru nu-i o scuza sa nu … (Gizmodo | foto: trendhunter)

3 comentarii pe “Lenjerie intima din cupru

  1. IMHO kilotzii astia au o problema… cuprul oxideaza… hihihihi
    Si iata ce se poate intampla:

    4CuO(s) + CH4(g) -> 4Cu(s) + 2H2O(l) + CO(g)

    LOOOOOOL

      1. Therefore:”Your ass ain’t gonna be green if you use lotta gas-o-bean” … I reckon. LOL! 🙂

Comentati?