Bijuterie contemporana

Autor 8 – Targ de bijuterie contemporana. Editia de toamna a celui mai mare targ de acest gen din Romania: Pe 3 si 4 noiembrie, la Sala Dalles din Bucuresti. Adica mai aveti doar azi vreme sa il vizitati. Dar nu mergeti nepregatiti acolo. Cititi „instructiunile” lui Dan Pierșinaru, initiator si organizator al Platformei pentru bijuteria contemporana AUTOR. Sunt 11, scurte si concise:

Bijuteria de autor este mai mult decât un simplu accesoriu. Ea este o extensie și o expresie a crezurilor, gândurilor și sentimentelor tale și, cel mai important, a felului cum te vezi pe tine.

1. Primul lucru, când cumperi o bijuterie de autor: alege-o cu inima. Nu vei greși niciodată. E ceva din tine care alege acea bijuterie, pentru că ea îi vorbește. Bijuteria de autor însemna în primul rând concept, idee. De aceea, mesajul odată descifrat, nu există alt mod de a o alege.

2. Urmărește cataloagele, site-urile și recenziile despre designul de bijuterie și designerii tăi preferați. Încercă să înveți și să descoperi bijuteria de autor în propriul ei context. Nu asculta de trenduri și de stiliști. Ai încredere în propria intuiție.

3. Mergi la acele evenimente dedicate bijuteriei unde poți avea un dialog implicit cu cei care crează bijuterie. Târgurile și expozițiile de bijuterie sunt o ocazie foarte bună. Poți întâlni mereu designeri și oameni noi, pasionați de bijuteria de autor.

Pentru restul, click aici.

In plus sper ca filmuletul de mai jos sa va convinga:

Comentati?