Marilyn Monroe, dezvelita in Chicago

Turistii ce ajung de-acum incolo in Chicago au doua posibilitati: sa se uite sau nu sub fusta Marilyn-ei Monroe. Sculptura celebrei blonde, inalta de 8m in celebra postura cu rochita-i alba umflata de vant a fost dezvelita recent. Nici nu va inchipuiti ce numar mare de oameni a ales sa participe! (foto: kuriositas)

Daca ati trait cumva pe alta planeta pana acum atunci e posibil sa aveti nevoie sa aflati ca aceasta este pozitia adoptata de legenda Hollywood-ului in filmul lui Billy Wilder din 1955 – The Seven Year Itch. Se pare ca cei mai multi ochi au vrut sa vada ce era sub rochita alba …

Sculptura se numeste Forever Marilyn si este cea mai recenta gigantica opera de arta publica prezentata de catre Seward Johnson. Va ramane pe pozitia pe care este amplasata pana in primavara urmatoare, cand va incepe un turneu american.

Inainte ca sculptura sa fie dezvelita capul Marilyn-ei a fost acoperit in ceea ce pare a fi un gigant drapel american.

OK, si-acum iata fotografia mult asteptata. Ochiul infailibil al lui Seward a fost atent la fiecare detaliu, in toate privintele. Cu toate acestea, oricine s-ar asteapta la o lenjerie obraznica poate fi dezamagit. Ca si în film, Forever Marilyn poarta o pereche de chilotei din dantela alba, perfect adecvati.

2 comentarii pe “Marilyn Monroe, dezvelita in Chicago

  1. – ce vrei…erau totusi, cei mai sexi chiloti de dama din 1955 🙂
    – tanga mai avea de asteptat:)

Comentati?