Despre prietenie

Opreste-te si nu ma mai hartui maimuta mare ce esti! 😆 Neobisnuita prietenia intre un urangutan si un caine. Ei formeaza un duo mai degraba improbabil. Dar dupa intalnirea intr-un adapost pentru animale pierdute sau parasite, urangutanul Suryia si ogarul Roscoe au devenit inseparabili. Iar acum prietenii au lansat o carte cu poze ce povesteste prietenia lor neortodoxa. Cei mai buni prietenii au fost asediati de tinerii fani, unde au avut propria sesiune de autografe la o librarie din Georgetown, Carolina de Sud.

Prietenii au atras atentia mass-mediei la nivel mondial dupa ce au aparut in revista National Geographic si la showrile celor doua vedete americane Oprah Winfrey si Ellen DeGeneres. S-au cunoscut acum patru ani cand Roscoe i-a urmarit pe cei de la The Institute of Greatly Endangered and Rare Species (TIGERS) din Myrtle Beach cand se intorceau acasa. El a fost imediat remarcat de urangutan care era in plina actiune de cautare de prieteni.

Dr. Bhagavan Antle, fondatorul rezervatiei, a declarat: „Roscoe parea foarte slab si un pic pierdut asa ca l-am hranit si am avut grija de el. „Ne-a urmarit, a trecut prin poarta, a fugit si a gasit-o pe Suryia. De indata ce l-a văzut pe Roscoe, Suryia a alergat la el si au inceput sa se joace. Cainii sunt de obicei speriati de primate. Ei nu se ataseaza de ele imediat. Am dat cateva telefoane pentru a vedea daca apartine cuiva si cum nimeni nu l-a cerut, Roscoe a ramas”. (foto: dailymail.co.uk)

Comentati?