Impresii dupa Eurovision

Administratia americana primeste tratamentul gnomilor rockului din Moldova. Practic niste caciuli al dracu’ de ciudate – scuze, am vrut sa spun „unice” – purtate in concursul Eurovision, ca parte a unui spectacol care este in principiu imposibil de descris. Un super rapid photoshopping. Aceste caciuli sunt sigura ca vor fi urmatorul viral, asa ca asteptati-va sa apara (de) peste tot … Deja poarta un nume: rockgnomes trending … (foto: http://twitpic.com/4xnvsz)

Ca sa ma refer totusi si la ce spune titlul – pentru ca de fapt de la asta am pornit – am ramas cu gustul amar ca Eurovisionul asta nu inceteaza s-o dea an de an cu bata-n balta! N-am avut piesa de locul 17, ba am fost infinit mai buni decat multi trasi inaintea noastra de qui-pro-quo-urile geo-politice!

Dar pentru ca eu intotdeauna raman si cu ceva bun, de data asta am ramas cu cel putin o piesa minunata (a Italiei), o prezenta senzationala (poate usor subiectiva) a baietilor de la Zdob si Zdub si un spectacol IMPECABIL al nemtilor.

Comentati?