Urmariti live venirea pe lume a unui pui de vultur

UPDATE: Livecam-ul inca functioneaza (ca la ei minunile nu tin numai trei zile) si astazi, la 5 ani de la prima postare alti puiuti sunt in cuib:

Ouale au fost depuse in cuib in 2016 dupa cum urmeaza:

Egg #1: 2/18/16 @ 8:28 PM
Egg #2: 2/21/16 @ 7:46 PM
Egg #3: 2/25/16 @ 6:59 PM
Si au eclozat intre 29 si 31 Martie.

Sub fereastra cu transmisiunea live a activitatii din cuib aveti cateva cuvinte despre Raptor Resource Project si daca vreti sa-i sprijiniti o puteti face donand. S-ar putea sa vi se para aiurea sa va incurajez sa faceti asta (daca asa simtiti) si nu sa facem ceva pentru zimbrii nostri, sau pentru lupi sau pentru un alt animal sau pasare din Romania, insa zau ca nu am aflat despre un proiect serios care sa ne ceara ajutorul.

Multumita unui webcam instalat in Decorah, Iowa, puteti urmari live (inclusiv la noapte) venirea pe lume a celui de-al treilea pui de vultur plesuv. Ceilalti doi puiuti au iesit deja din gaoace, asa ca in timp ce-l asteptati pe al treilea va puteti delecta privindu-i pe cei doi pufosi gri, dragalasi si curiosi nevoie mare sa inspecteze cuibul. Noroc cu parintii foarte grijulii care nu-i lasa sa misune! Nu se stie niciodata ce veti primi ­čÖé Totusi, ieri vulturii au adus in cuib un iepure mort si l-au mancat.

La aproximativ doi metri in diametru si in profunzime, cuibul cantareste aproximativ 1,5 tone. Se afla intr-un copac la aproximativ 25 de metri de sol si a fost construit acolo de vulturi in 2007, dupa ce primul cuib a cazut intr-o furtuna.

http://www.ustream.tv/decoraheagles

Comentati?