Suna adunarea la Lazar

Lazaristi promotia 1991, adunarea! Revederea dupa 20 de ani a absolventilor Liceului Gheorghe Lazar din Bucuresti 1991 va avea loc sambata 14 mai 2011 ora 10:30 in Sala Amfiteatru!

Anii adolescentei, meciurile de basket din curtea liceului, profesorii ce intocmeau manualele invatamantului romanesc la aceea data, ceaiurile din apartamente cu mobila impinsa la perete … incercam sa ni le reamintim pe toate intr-o singura zi.

Un grup de 10 colegi se ocupa in acest moment de organizarea evenimentului in cele mai mici detalii, astfel incat intreaga promotie 1991 a liceului Gheorghe Lazar din Bucuresti sa se poata bucura de intalnirea de 20 de ani. Pana in acest moment am reusit sa regasim 150 de colegi (dintr-o promotie de aproximativ 400 de elevi).

Petrecerea din seara de 14 mai va fi organizata la Restaurantul din Paradisul Verde, Corbeanca (Strada Aleea Paradisul Verde nr.4, comuna Corbeanca). Le multumim colegilor Dan-Bibi si Gabriela Dima fara ajutorul carora nu am fi putut organiza o petrecere de o asemenea dimensiune, intr-un timp atat de scurt.

Din partea voastra avem nevoie de o mobilizare generala in ce priveste plata sumelor necesare organizarii. Suma totala calculata este de 125 lei, din care :

– 75 lei a fost stabilit menu-ul per persoana pentru restaurant
– 50 lei a fost stabilita suma per persoana pentru buchetele de flori ale profesorilor, meniul profesorilor, un minim protocol pentru profesori dimineata.

Pentru a asigura rapiditatea colectarii sumelor, pana la data 28 aprilie, beneficiem de amabilitatea colegului Adrian Chichita care ne-a pus la dispozitie un cont nou si va asigura oficiul de furnizare electronica pentru extrasele de cont ce vor fi postate saptamanal pe Facebook.

In functie de evenimentul la care doriti sa luati parte (125 lei pentru dimineata+seara sau 50 lei doar pentru intalnirea de dimineata) va rugam sa achitati in contul de mai jos sumele aferente in cel mai scurt timp posibil :

Cont: RO90OTPV112000000731RO06
Banca: OTP Bank Romania S.A. (Sucursala Buzesti)
Beneficiar: Adrian Chichita

VA RUGAM SA INSOTITI TRANSFERUL DE URMATOARELE INFORMATII:
NUME
CLASA

TEXTUL “Plata eveniment intalnire 20 de ani” – in cazul achitarii a 125 lei sau „Plata buchete flori intalnire 20 de ani” – in cazul achitarii a 50 lei pentru cei ce vor sa fie prezenti doar dimineata.

Va reamintim clasele care si-au nominalizat o persoana de contact in comitetul de organizare:

XII A – Mirela Ochian (actualmente Covrig): mirela_covrig@yahoo.com,

XII B – Anca Toma (actualmente Nemuc): toma.v.anca@gmail.com
Ruxandra Robciuc: ruxiciuc@yahoo

XII C – Dana Scutelnicu (actualmente Demetrian): ddemetrian@gmail.com,

XII D – Ana Maria Dubau (actualmente Orban): anamaria_orban@yahoo.com,

XII E – Madalina Vilcov (actualmente Radulescu): mradulescu9@gmail.com

XII F – Madalina Turcanu: maddy_turcanu@yahoo.com

XII I – Veronica Onofrei (actualmente Sitaru): veronica_sitaru@yahoo.com

XII L – Luiza Diaconu (actualmente Gijga): luiza.gijga@gmail.com

Ne gasiti si pe Facebook: Grupul Colegiul National „Gheorghe Lazar” Bucuresti Promotia 1991 sau puteti scrie la: gheorghelazar1991alumni@yahoo.com

Speram sa ne regasim in numar cat mai mare!

(foto brasov.24fun.ro)

Comentati?