Vreti un prieten de pahar?

Daca v-ati saturat sa fiti singuri dar vreti si sa puteti bea un pahar in compania cuiva acum puteti angaja unul!

Sezonul sarbatorilor se apropie cu pasi repezi de sfarsit. Mai avem Sfantul Ion dupa colt si pretextele pentru vocale alcoolizate se cam termina. Cel putin cele oficiale si cu parteneri veniti la pachet. Totusi, daca lipsa unui tovaras de pahar va impiedica sa … consumati linistit, atunci trebuie sa aflati ca o firma ukrainiana a gasit solutia perfecta: va puteti angaja un tovaras de … pus alcool in vocale.

„Angajatorul”, oricare dintre voi va fi, isi va valoriza achizitia, pentru ca firma cu pricina nu doar pune la dispozitie un partener de bautura ci o persoana cu care puteti angaja conversatii despre tot felul de subiecte: sport, politica, arta, filozofie, femei chiar (ori barbati, dupa caz).

„Zana buna” era una din multele firme specializate in organizarea de nunti si petreceri aniversare, dar de cand si-au lansat serviciul „tovaras de pahar de inchiriat” in Decembrie, cifra lor de afaceri chiar a luat-o razna! Iar faptul ca majoritatea „consumatorilor” au talente din cele mai variate cum ar fi cantatul cu vocea ori chitara sau recitatatul de poezii, fara a mai pomeni de talentul din ce in ce mai rar de foarte buni ascultatori au oferit garantii pentru animarea serilor „angajatorilor” lor, considerati partial responsabili de succesul afacerii.

Dar exista deasemenea un motiv mai putin evident pentru care oamenii prefera acest serviciu ciudat, este vorba despre cei covarsiti de probleme care prefera sa isi discute problemele cu un strain decat sa apeleze la un psiholog, un astfel de consult fiind considerat a fi un subiect tabu.

Yulia Peyeva, director al Kind Fairy, sustine ca serviciile oferite de firma ei nu sunt nici de escorta, nici de intalniri ori gasirea jumatatii si nici nu incurajeaza consumul excesiv de alcool. Ca si cand ukrainienii ar avea nevoie de incurajari ca sa bea mult … 🙂

(foto: urbandaddy)

Comentati?