Prezentare de uniforme zburatoare

La sfarsitul lunii ianuarie, Museum of Flight din Seattle deschide dulapul cu haine pentru o expozitie noua de uniforme vintage ale insotitoarelor de bord.

Cele mai multe uniforme prezentate in expozitie sunt din minunatii ani ’60-’70. Colectia cuprinde creatii ale designerului parizian Jean Louis, ale celui italian Emilio Pucci si ale designerului de la Hollywood Oleg Cassini. Trans World Airlines, Western Airlines si Braniff International reprezinta cateva dintre companiile aviatice care isi vor prezenta portul groovy in expozitie. Articole rare vor fi expuse, printre ele fiind de asemenea uniforme din 1936 ale United Air Lines si din 1945 ale Northwest Airlines.

The Museum of Flight a avut o expozitie similara in 2008 care a inclus uniforme de stewardese provenind de la insotitoare de bord ce au purtat aceste uniforme si au venit la prima expozitie a muzeului, atat de multe incat au decis sa se extinda si sa faca o noua prezentare.

Style in the Aisle va fi la Museum of Flight din Seattle (un autobuz sau taxi-urile au curse de la Seattle-Tacoma International Airport) din 29 ianuarie pana in 30 mai 2011, asa ca daca va aflati cu treburi ori de placere prin SUA in perioada aceasta nu ratati o asemenea minunatie. (foto: museumofflight)

Comentati?