E bine sa stim

Nu strica niciodata sa stiti obiceiurile locurilor pe care le vizitati, asa incat va dau si voua sfaturile ce le-am primit la randu-mi de alti calatori pe meleaguri mai mult ori mai putin batatorite. Daca mai stiti si altele, feel free sa le impartasiti cu noi aici, pentru a nu ne lasa sa facem … nefacute ­čÖé Multumim anticipat si calatorii minunate in anul asta!

In Franta este interzis sa-i pui porcului numele de Napoleon.

Thailandezii nu au voie sa paraseasca locuinta fara a purta lenjerie intima. Totodata, le este interzis prin lege sa calce pe monedele locale care il infatiseaza pe rege.

In Indonezia pacatul masturbarii este pedepsit prin decapitare.

In Pennsylvania este interzis ca un barbat sa cumpere alcool fara permisiunea scrisa a sotiei.

In Swaziland, tara africana, ÔÇťiubirea in apaÔÇŁ (a se intelege contact sexual) poate fi pedepsita printr-un an de inchisoare.

Legal si teoretic vorbind, in Arkansas, barbatului ii este permis sa isi loveasca sotia o data pe luna. Executarea gestului de doua ori pe luna este insa echivalenta cu inchisoarea.

In Dubai este interzis sarutul in public, pedepsindu-se cu inchisoarea.

Conform legii, nu ai voie sa mori in cladirea Parlamentului din Marea Britanie.

In Eureka – Nevada, SUA – daca esti barbat si ai mustata, nu ai voie din punct de vedere legal sa saruti o femeie.

In Iowa, SUA, este interzis prin lege ca sarutul sa dureze mai mult de cinci minute.

Tot in Statele Unite ale Americii, in Willowdale, Oregon, barbatul are dreptul legal de a injura in timp ce face sex cu sotia sa.

In Liban persoanelor de sex masculin le este permis legal sa intretina raporturi sexuale cu animale. Cu o singura conditie: acestea trebuie neaparat sa fie femele!

In Bangladesh este interzis prin lege sa copiezi in timpul examenelor scolare. Pentru copiat, elevii trecuti de 15 ani pot primi pedeapsa cu inchisoarea.

In Bahrain, conform legii, un ginecolog nu are voie sa faca un consult direct al organelor genitale ale pacientului. Pentru un examen ginecologic, medical respectiv trebuie sa utilizeze o oglinda in care sa se reflecte zonele intime.

In Brazilia, in timpul actului sexual, barbatul este obligat prin lege sa-i asigure orgasm partenerei sale.

In Joliet, Illinois, femeile pot fi arestate daca probeaza mai mult de sase rochii in interiorul aceluiasi magazin.

Comentati?