Cocktail de … creier

In cautarea unei retete, si dand dintr-una in alta, am gasit poate cea mai scarboasa bautura ever: „Bloody Brain Shooters”

Inventatorul bolnav din fiecare din noi va fi satisfacut cu siguranta cu acest cocktail numit Bloody Brain Shooter. Amestecarea sucului de lime cu Irish cream il face pe cel de-al doilea sa se inchege, precipitand laptele. Daca vreti sa va impresionati musafirii, iata si reteta:

brain-shooter

Ingrediente:

50 gr vodca
5 gr suc de lime
25 gr Bailey’s Irish Cream
Stropiti cu sirop de rodii

Preparare:

Raciti vodca inainte de a o folosi. Puneti vodca si sucul de lime intr-un shaker, amestecati bine si turnati intr-un pahar. Folosind un pai, introduceti in lichid Bailey Irish Cream. Odata ce ati scufundat paiul in Bailey, puneti degetul in varf pentru a pastra lichidul in pai. Apoi scufundati paiul in paharul cu vodca si suc de lime si incet-incet dati drumul lichidului din pai ridicand usor degetul. Bailey se va „coagula” un pic datorita sucului de lime, dandu-va posibilitatea sa faceti cocoloase de Bailey.

Repetati procedeul pai/Bailey pentru a construi un “creier” in pahar. Adaugati sirop de rodii amestecului pentru a da suvitele de „sange”.

Comentati?