V-ati scris parerile pe Trip Advisor?

Un hotel si-a evacuat oaspetii (un cuplu) dupa ce acestia au postat pe Trip Advisor o recenzie deloc favorabila.

Adrian Healey, un britanic de 33 de ani ce abia a trecut peste chimioterapia dupa un cancer testicular, a facut o rezervare pentru 3 nopti pentru el si prietena lui la Golden Beach Hotel in Blackpool. In a doua zi de sedere, politia a fost chemata si cuplul a fost fortat sa paraseasca hotelul fara a li se fi inapoiat si banii platiti. A.Healey pretinde ca managerul hotelului “a navalit pe usa si ne-a zis sa iesim afara, acuzandu-ne ca am postat un review pe Trip Advisor.”

Proprietari hotelului, Aheed si Adnan Sultan, admit ca au mentionat review-ul de pe TripAdvisor, dar pretind ca Healey a fost dat afara pentru ca a abuzat staff-ul hotelului si a incalcat o regula a hotelului potrivit careia nu se consuma mancare firbinte in camera. “D.Healey a fost galagios, agresiv si deloc binevoitor” au spus intr-o declaratie transmisa prin avocatii lor proprietarii hotelului. In plus adauga ca nu au stiut ca Healey a avut cancer.

Review-ul ce se presupune ca afost scris de Healy:

Camera murdara, mobilier foarte saracacios, numai doua prosoape pentru maini. Mi-au spus ca daca vroiam camera curatata, trebuia sa las usa deschisa. Miros puternic de curry venit de la restaurantul aflat in aceeasi claidre. Categoric NU REZERVATI CAMERA AICI.

Hotelul postat de asemenea, acest r?spuns pe Trip Advisor:

Acest barbat a fost dat afara din incinta pentru comportamentul sau neadecvat. Hotelul promoveaza un comportament civilizat iar un astfel de comportament (ca cel al Dlui.Harley), care pot afecta mediul pasnic si prietenos al hotelului nu poate fi tolerat”.

Pagina hotelului de pe Trip Advisor prezinta comentarii negative in proportie de 60% din 167 postate pe site-ul. Trip Advisor il situeaza pe locul 42 din cele 64 de optiuni cazare in Blackpool. Proprietarii sunt ingrijorati de comentarii, de cand le mentioneaza in prezentarea hotelului, asa ca este aproape de necrezut ca nu au putut sa prevada presa negativa care avea sa rezulte din acest incident. Ceva imi spune insa ca va avea un impact un pic mai mult mai mare decat inca un review online negativ.

Pana in prezent, cuplului nu i-a fost inca restituita suma platita, iar politia din Blackpool nu este de partea niciunei parti. Un purtator de cuvant al politiei a declarat:

„Ofiterii de politie au fost chemati la Golden Beach Hotel chiar inainte de ora 20. Nicio problema nu a fost provocata de cuplu dar managerul le-au cerut sa paraseasca proprietatea. Am sfatuit cuplul cum sa procedeze pentru obtinerea unei restituiri. Aceasta este o problema civila”. (fotografie gadling.com)

Comentati?