Iepurasi la Galeria de Arta

Rabbit Redux – asta daca Hugh Heffner ar vrea sa-si deschida o Galeria de Arta …

Sunt unii dintre dumneavoastra domnilor ce ati considerat multa vreme iepurasii Playboy drept o opera de arta. Deci va fi placut sa aflati ca, in sfarsit, cineva in cele din urma este de acord cu voi. Iata Playboy Redux, o expozitie de arta ce ia emblema aparuta acum 50 de ani in Chicago si o transmite in noi directii ciudate si interesante. Artistic vorbind, asta este.

Stim ce ganditi: de ce sa te pui cu perfectiunea? Sincer, nu stiu, dar vazand rezultatele, cred ca veti fi in regula.

Spectacolul se datoreaza Muzeului Warhol din Pittsburgh si este oficial „sanctionat” de catre iubitorii Playboy, asa ca frumusetile dvs. cu codite de bumbac sunt pe maini sigure. In cazul de fata, aceste maini de fapt apartin unei game de 35 de artisti contemporani, fiecare dintre aceatia interpretand un iepuras asa cum l-a vazut el/ea prin lentila ori … lentilele personale … incluzand cel putin o lentila Polaroid.

Veti fi fericiti sa aflati ca operele sunt de vanzare, asa ca in sfarsit puteti acoperi peretele acela gol ce l-ati lasat asa in asteptarea acuarelei perfecte … Acum o s-o aveti pe chelnerita cu parul de foc care baga o cheie fix in decolteul ei … iar opera este intitulata „Oops!” Un astfel de subiect era prea important pentru vopsele de ulei …

Asadar, tineti minte! Playboy Redux, pana pe 12 Septembrie la Rotofugi Gallery (Chicago), 773-868-3308

Comentati?