Barbieritul, acum si cu rom

Este un fapt stiut: iubesti romul. Atat de mult incat, uneori, vrei doar sa-l freci pe toata fata. Ciudat, am zis. Dar in cele din urma, iata ca am intalnit totusi pe cineva care iti impartaseste gusturile.

Acesta este Rum Cut & Shave, un nou tratament pentru fata ta, care este exact ceea ce ii spune si numele, disponibil acum la Salon Belle de Soir din San Francisco.

Stiu la ce va ganditi: ca este o pierdere de rom bun. Dar, aveti incredere. In primul rand, veti pasi in interiorul salonului, unde veti fi condus la un scaun clasic de frizerie. Un frizer va aseza un prosop fierbinte pe fata voastra, si apoi … barbieritul incepe!

Pana aici, atat de traditional! Dar, odata ce ultima cursa a briciului s-a incheiat, incepe aplicarea baii de rom after-shave, recomandat de prietenul barman al proprietarului de salon din Vegas. (Cum sunt dealtfel adesea cele mai bune tratamente de ingrijire). Romul este un astringent natural, asa ca va va strange pielea dupa ce acesta a fost slabita de prosoapele calde pentru barbierit. (Iar voi urati porii deschisi!)

Doar ca nu numai fata va avea parte de toata distractia! Iti vor turna doua degete de rom inainte, in timpul si/sau dupa barbierit. Si ar trebui ca tu (sau colegii tai) sa nu va preocupati de aburii de alcool, la sfarsit veti mai primi primi o ultima imbratisare a unui prosop fierbinte. Desi nu sunt sigura ca va face ceva respiraiei voastre puternic parfumate cu rom.

Comentati?