Protest socant al PETA

PETA (People for the Ethic Treatment of Animals) a organizat de-a lungul vremii unele proteste destul de originale, insa cel mai recent, „Carne este o crima”, a fost un picut cam socant. Evenimentul a avut loc pe 27 Iulie in Times Square, New York.

Demonstrantii PETA au „jucat” rolul unor bucati ambalate de carne, de tipul celor din cele mai multe supermarket-uri, doar un pic (cam prea mult) mai sangerande. Pachetele de carne umana ambalata au fost marcate cu autocolante pe care scria: „Miliarde de animale sunt abuzate si ucise violent deoarece tu mananci carne”. Nu va face sa va simtiti vinovat?

Voi marturisi ca am fost marcata de cateva dintre protestele organizatiei, insa acesta in mod special nu a reusit sa ma faca decat sa-mi fie scarba. Cred ca PETA ar fi mult mai inteleapta daca ar inceta sa mai condamne pe cei ce mananca produse din carne si carne, si doar sa militeze pentru un tratamentul etic al animalelor crescute pentru sacrificare, inainte de a fi sacrificate. Sa spere ca toata lumea va inceta sa mai consume carne este nu doar nerealist, ci, daca vrem sa fim cu adevarat sinceri, atitudinea lor zero-policy face mai mult rau decat bine.

Voi veti inceta sa mai consumati carne convinsi de aceste „pachete de carne umana”? (Photos by TIMOTHY A. CLARY/AFP/Getty Images)

3 comentarii pe “Protest socant al PETA

  1. Da ! thanks for asking, voi inceta sa mai consum carne privind pachetele de carne umana, si voi continua sa fac donatii catre PETA. Iti voi cumpara un tricou de pe site-ul lor, cred ca unul cu gainile fierte de vii de catre KFC. Ah, si ai de la mine un exemplar, al tau (!), al cartii „Skinny Bitch”.

Comentati?