Hotel de lux pentru pisici deschis in Marea Britanie

Cu Luxury Cat Hotel acum deschis in Hertfordshire, puteti fi siguri ca pisica voastra va avea o vacanta mai frumoasa decat a voastra, data viitoare cand plecati de-acasa.

Abi si Matt Purser, proprietarii hotelului de cinci stele, au crezut intotdeauna ca pisicile merita aceeasi atentie si grija ca si proprietarii lor, si iata cum a aparut ideea afacerii cu servicii hoteliere pentru prietenele cu noua vieti. In timp ce proprietarii lor umani sunt rasfatati pe cine stie ce insula exotica, pisica se bucura de acelasi tratament la Cat Luxury Hotel.

Dispunand de sase cabane diferite ca tematica, construite cu materiale de ultima ora, fiecare cu propriul dormitor si zona de exercitii, acest hotel promite sa aiba grija mai bine de pisica ta decat oricine altcineva (probabil chiar si decat tine!). Felinele norocoase se bucura de relaxare pe muzica de jazz si clasica (schimbata constant pentru a nu plictisi animalele) de la un sistem de sunet de 5.000 de lire, beau apa imbogatita cu oxigen ce curge din fantani arteziene din portelan si sunt „antrenate” de pasari ce zboara in colivii aflate in afara camerelor pisicilor.

Cat priveste pmancarea, Abi si Matt Purser s-au intrecut pe ei insisi. Daca optati pentru meniul „A La Cat”, pisica dvs. se va delecta cu somon fiert, creveti tigru sau peste alb gatit la aburi, toate servite pe platouri de argint. Pachetul “The Grooming Pamper” include diferite masaje, tratamente delicate pentru ochi si urechi, si un altar. Noi atractii sunt pe cale a fi instalate, cum este de exemplu masina care sufla bule aromatizate ce va tine pisicile active.

Si daca proprietarii se intreaba cum se simte animalul lor de companie la Cat Luxury Hotel, in timp ce ei sunt departe, hotelul ii tine la curent cu fotografii si carti postale ale pisicii lor din propria ei vacanta.

Comentati?