E cald … de-ti vine sa scoti limba?

Fiecare catel are zilele lui (la fel ca si oamenii) … unele bune, altele … ca acum cand este foarte cald si ei sunt obligati sa poarte blanita si scot o limba de-un cot pentru ca nu mai prididesc cu „behaitul” sa-si mai regleze temperatura … si daca sunt precum Snoopy al meu care iese afara doar de trei ori pe zi, si face economie la baut apa (bea doar cand aude ca i-am luat zgarda din cuier si asociaza cu ora de iesit afara), atunci chiar ar avea nevoie de „atentii” speciale.

In loc sa le ofere cornetele traditionale cu inghetata de vanilie si topping cu fulgi de ciocolata, aceste tratatii congelate contin inghetata de sunca si pui – completate cu un biscuite sub forma unuios crocant canin.

O echipa de cercetatori a investigat combinatia perfecta de temperatura, textura si gust, asigurandu-se ca tratatiile vor fi delicioase pentru caini si complet sigure.

Scoopy Doo: premiera mondiala, primul van de inghetata pentru caini isi va face debutul la Boomerang Pets Party in Regents Park, sambata. Primele studii s-au dovedit un succes

Ei au venit cu doua arome – „inghetata cu aroma de porc” – un serbet de sunca si pui cu topping de biscuite si servita la cornet – şi „prajiturele canine crocante” – o combinatie de biscuiti pentri câini amestecati cu inghetata.

Van-urile K99 vor fi gasite in parcurile din Marea Britanie in aceasta vara si va fi recunoscut dupa tema muzicala din Scooby Doo, pe care o va canta in permanenta.

Purtatorul de cuvant al The Boomerang Pets Party, Sally Bezant spune: „In fiecare an britanicii consuma in medie in jur de 50 de inghetate de persoana, majoritatea doar in lunile de vara.

„In acelasi timp, cel mai bun prieten al omului trebuie sa se descurce cu un bol de apa pentru a se racori. Si, cu 10,5 milioane de caini in Marea Britanie, iata o piata ratata. Dupa multe studii, inghetatele cu sunca si pui si mixul de biscuiti au fost castigatoarele detasate, si speram ca vor fi aromele carora cateii nu le vor putea rezista. Si cel putin cei testati au dovedit un apetit crescut pentru gustoasele tratatii. Inghetata este are un pret de 99p ce vor merge in conturile Berkshire Search and Rescue Dogs.

Comentati?