Ciclo-protest impotriva BP

Motto-ul „Bare as You Dare” apartine cursei cu bicicletele „World Naked Bike Ride”. aceasta este o plimbare in care imbracamintea este optionala, in care participantii „protesteaza impotriva dependentei de petrol si celebreaza puterea si individualitatea trupurilor noastre”.

World Naked Bike Ride este un eveniment international, desfasurat in mai multe orase mari ale lumii. Nuditatea completa este puternic incurajata, dar nu este obligatorie, deci, daca doriti sa aderati la eveniment cu hainele pe voi, este cu siguranta permis. Dar, inconjurat de o mare de oameni care poarta cu multa gratie … absolut nimic, va va face de fapt sa va simtiti inconfortabil.

Evenimentul neobisnuit are loc in Martie, in emisfera sudică, si in Iunie, in cea nordica. Pe 12 Iunie oameni cu mintea deschisa din Londra, New York, Chicago si alte centre urbane isi arunca hainele, isi iau bicicletele si pedaleaza prin oras in aplauzele pietonilor. In acest an, riderii au protestat impotriva BP, compania care aproape a distrus Golful Mexic.

Dar punand deoparte a crezului eco a evenimentului, World Naked Bike Ride este in cea mai mare parte despre a te simti bine.

Comentati?