Voi ce-ati sacrifica pentru oras?

In noaptea solstitiului de vara, adica pe 20 Iunie, intr-o locatie secreta, in inima Londrei se va amenaja un modern Stonehenge. Civic Solstice, o petrecere strict privata, va permite noilor preoti si preotese, reprezentantii culturii contemporane sa se reconecteze cu universul lor prin arta, muzica, sacrificiu si ritualuri, inclusiv nunti pagane.

Cativa druizi, vrajitoare si zane vor fi probabil invitati la ritualuri, prin intermediul www.civicsolstice.com. Oaspetii indragostiti vor putea „Be Stupid” si se vor putea casatori intr-un ritual pagan efectuat de Inaltul Preot Johnny Blueeyes; alaturati-va celei mai mari jamm session din oras (si aduceti si-un bongo); faceti vraji cu zanele si alaturati-va ritualurilor vechi si noi.

Toti oaspetii trebuie sa doneze un articol de imbracaminte unui altar la sosire pentru a fi primiti in interior. Colectia de haine va fi apoi donata unei fundatii de caritate (pentru persoanele fara adapost) aleasa de Diesel. Intrarea se face la 7pm, cu inscriere prealabila pe site-ul organizator, care va va anunta si daca ati fost acceptat. Daca va atrage perspectiva, grabiti-va. Locurile sunt totusi limitate! 😀

Sacrificiu la intrare: Get it off to get in!

Comentati?