Pokerul pe dezbracate are acum si campionat

Primul Campionat de Poker pe dezbracate a avut loc pe 12 Mai 2010 in Salonul Blauer al Hotelului Park din Dresda. 40 de concurenti, 33 de barbati si 7 femei, au incercat sa-si pastreze hainele pe ei, pentru sansa de a castiga o excursie la Las Vegas.

Organizat de o firma de prezervative, „Billy Boy”, Turneul de Poker pe Dezbracate din Dresda s-a incins inca de la inceput. Fara taxa de inscriere, concurentii n-au avut decat sa-si aduca hainele de pe ei drept „moneda de schimb” si cel mai bun joc. Doamnele au fost rugate sa parieze responsabil si sa-si pastreze hainele pe ele cat mai mult timp posibil, pentru ca domnii, concurenti ca si ele sa se concentreze la poker.

Fiecarui jucator i s-a dat un numar de fise, si de fiecare data cand pierdeau, trebuiau sa renunte la un obiect de imbracaminte pentru a mai primi si alte fise. Extra fisele au putu fi castigate doar in urma unui „stripping” de calitate, si asa cum probabil va imaginati lucrurile s-au cam incins in Salonul Blauer. Doamnelor li s-a cerut deasemena sa-si acopere sfarcurile, astfel ca domnii sa-si poata continua jocul fara sa le fie distrasa atentia. Pe bune?!

12 din cei 40 de concurenti au avansat pana in finala ce se va desfasura in Hamburg, unde vor juca pentru premiul cel mare – excursia in Las Vegas, ce include 4 nopti la MGM Grand Hotel, o limuzina la dispozitie si o cursa cu elicopterul deasupra Sin City.

4 comentarii pe “Pokerul pe dezbracate are acum si campionat

  1. Vazand jumatatea plina a paharului acum, sint ok si 7. Mai bine decat una singura care sa fi si iesit prima din concurs…

  2. Ce e mai fun in fotografii (asa am observat eu) e faptul ca dealer-ita de la una din mese este mai jenata decat ei toti (da, chiar penultima poza) 🙂

Comentati?