Nici protestele nu mai sunt ce-au fost

N-am sa vorbesc de ale noastre, ci de unul venit mult mai de la vest, din Marea Britanie, si care nu are legatura cu criza si efectele ei.

O femeie goala a oprit traficul din apropierea Palatului Parlamentului, ieri, dupa ce s-a catarat pe un taxi negru intr-un protest de cinci minute, marca „yoga protest”. A strigat „Trupele afara din Afganistan!” in timp ce taximetristul furios incerca sa o dea jos de pe taxiul lui iar turistii priveau amuzati intreaga scena. Politia a reusit intr-un final s-o dea jos pe protestatara.

Carl Backland, in varsta de 50 de ani, martor la incident a declarat: „Ea a sarit pe taxi atunci cand acesta a oprit la semafor, iar soferul nu a fost foarte multumit.”

2 comentarii pe “Nici protestele nu mai sunt ce-au fost

  1. Oh, ba da! Mai ales sindicalistii aia grasi si imbuibati, „saracutii” de la metrou, puturosii de la CFR care isi trec mai nou intarzierile de ore in timpul alocat parcurgerii distantelor … si ar mai fi vreo cativa! Le doresc doar un an la un angajat privat, unde chiar sa munceasca pentru banuti si sa li se spuna la cea mai mica vociferare „take it or leave it! sunt inca 10 la poarta care asteapta job-ul tau”, si-i facem manechine 🙂

Comentati?