Cum iti iei adio de la cineva drag …

Am zis eu ca lumea nu inceteaza sa ne uimeasca. Iata o noua nostra de bagat in categoria „O lume nebuna”:

Ceea ce arata ca un motociclist asteptand verdele la semafor intr-o cursa de motoare este de fapt un barbat mort aflat la propriul sau priveghi in Puerto Rico.

David Morales Colon de 22 de ani a fost impuscat si a murit Joia trecuta, iar familia sa a vrut ca oamenii sa si-l aminteasca facand ceea ce iubea cel mai mult. Si cum tanarul primise recent o nou-nouta motocilceta Honda CBR600 F4 motorcycle, familia a cerut firmei de servicii funerare sa-l imbalsameze pe David si sa-l aseze in pozitia clasica de condus a unui astfel de motor.

Casa funerara si-a facut treaba cu constiinciozitate iar David arata ca si cand e gata sa-si ia „zborul” in orice secunda, insa toata aceasta intamplare a creat o agitatie totala in media. Se pare ca precedentul fiind creat, exista teama ca si alte companii funerare vor veni cu idei originale pentru acest tip de evenimente.

Ca cetateni ai unei tari unde mortul inca se mai tine trei zile in casa pe masa din sufragerie (pardon! living) inainte de a fi inmormantat, oare n-o fi totusi acesta un mod mai decent de a onora o persoana? (fotografii: Vanessa Cerra de pe PrimaHora)

Comentati?