V for Vintage 2010

Vintage este un cuvant aparut in anii ’90 in industria modei, atribuit imbracamintei retro. Nu conteaza daca imbracamintea poarta semnatura unui designer cunoscut, ori nu. Important este doar sa aiba acel vinoncoa autentic, asa cum se intampla la V for Vintage 2010.

Evenimentul cu parfum retro are loc Sambata, 10 aprilie, intre orele 12.00 si 20.00, in Cafepedia (str. Pictor Artur Verona nr. 2) unde veti putea admira piese vintage, colectii Lolita, accesorii si arta Lolita inspired.

La fiecare editie exista un dress-code, o ocazie oferita disponibilitatii noastre de joaca. Gazda editiei din aceasta primavara (V4vintage are doua editii pe an, una primavara si alta toamna) este – asa cum probabil ati dedus – Lolita. (Din nou barbatii par a fi neglijati).

Veti avea ocazia sa admirati (si chiar sa cumparati) obiecte vechi, ce desi si-au trait o data viata, au sansa unei a doua reincarnari. Insa v-ati intrebat vreodata ce diferenta este intre un obiect vintage si altul pur si simplu vechi? Diferenta sta in cat suflet s-a pus in acel lucru, si mai ales cat de frumoasa este povestea pe care o spune.

Comentati?