O zi normala din perspective diferite

Doua neveste, povestind despre seara de dinainte. Prima spune:
– Aseara a fost cumplit! A venit al meu acasa, obosit, a bagat in el 4 sarmale, a profitat de mine 2 minute si s-a culcat.
Cealalta:
– Aseara a fost una din cele mai minunate seri din viata mea. Cand am ajuns acasa de la munca, el ma astepta cu lumanarile aprinse. M-a scos la restaurant, unde am mancat grozav si am baut sampanie. Am venit acasa pe jos, intr-o plimbare romantica, ne-am iubit o ora intreaga si apoi inca o ora am stat la povesti, ca pe vremuri …
Si-acum varianta lor:

Cei doi soti, povestind despre seara precedenta:
– Aseara a fost super! Am ajuns acasa de la birt, rupt de foame. Am ras niste sarmale extraordinare facute de nevasta-mea, i-am tras-o iute ca sa ma descarc si am dormit ca un prunc!
Celalalt:
– Nu-mi aminti de seara de ieri! Ajung rupt de oboseala acasa si gasesc sigurantele arse. Vine nevasta-mea acasa exact cand aprinsesem niste lumanari sa vad ceva. Cum cuptorul electric nu mergea, am scos-o la restaurant sa mancam, iar ea cu tupeu isi comanda si sampanie. Raman fara bani de taxi, asa ca la toata oboseala mea, mergem pe jos vreo ora pana acasa. Acolo, are chef de sex, dar la nervii pe care-i aveam a trebuit sa se chinuie vreo ora pana am terminat. Si colac peste pupaza, dupa aia a trebuit s-o mai ascult inca o ora, cum si-a petrecut ea la lucru rahatul asta de zi!

Un comentariu pe “O zi normala din perspective diferite

Comentati?