Solutii pentru a creste natalitatea

Se pare ca, in urma ultimelor cercetari, Coreea de Sud are una din cele mai scazute rate ale natalitatii din lume. Iar asta desigur ca este un motiv de ingrijorare. Ministrul Sanatatii a anuntat ca tara va stinge lumina in cladirile de birouri o data pe luna pentru ca angajatii sa mearga acasa si sa treaca la facut copii. Serios vorbesc! La propriu, in fiecare a treia Miercuri seara, angajatii sunt trimisi acasa sa faca bebelusi!

Asta este mesajul, iar daca aveti gene sud-coreene, printati articolul si-apoi mergeti la seful vostru si spuneti-i ca in fiecare a treia Miercuri veti avea dupa-amiaza libera pentru un raport sexual. Este datoria voastra patriotica. „Ordin de la Ministrul Sanatatii Domnule. Trebuie sa ma duc acasa si sa-i fac copii nevestei (ori cel putin sa incercam sa facem copii!)”. Apoi cantati imnul national al Coreei de Sud.

Astept sa vad ce alte natiuni urmeaza exemplul sud-coreenilor; scotienii ar fi unii dintre cei ce ar trebui s-o faca si poate chiar si noi. Pana acum n-am aflat nimic, insa urechile-mi sunt palnie! Va tin la curent 😀

2 comentarii pe “Solutii pentru a creste natalitatea

Comentati?