Labrador cu maini de om

Este prietenos, tandru si plin de viata, iar datorita usurintei cu care se lasa dresat si a inteligentei sale a fost clasat drept cea mai buna rasa a anului 2005 in SUA, potrivit American Kennel Club. Este folosit ca si caine-calauza pentru orbi, pentru surzi ori alte persoane cu diferite handicapuri datorita inteligentei, a temperamentului sau echilibrat, a disciplinei precum si datorita abilitatii lui de a se intelege excelent cu oamenii. Pentru toate aceste calitati este antrenat ca si caine de terapie pentru alinarea suferintelor persoanelor internate in azile si a copiilor cu tulburari de natura emotionala.

Armata si politia il folosesc pentru rafinamentul mirosului lui in luarea urmei criminalilor, a drogurilor, armelor, bombelor si pentrua gasi persoanele prinse sub daramaturile produse de cutremure sau alte dezastre. Insa filmuletul urmator ne arata doar ce poate rezulta in urma faptului ca e un caine destept si ascultator si usor de antrenat, cu un stapan … cum sa-i spun?! … usor … defect. Have fun!

2 comentarii pe “Labrador cu maini de om

  1. padureanu irina

    - Edit

    Reply

    Am gasit acum cateva zile un caine labrador si l-am adus acasa si azi l-am dat la o persoana fara sa cer numele persoanei de tel si acum scriu acest mesaj si incerc sa ma abtin sa nu plang nu suport imi e foarte dor de acel sfant inger(catelul)

  2. Irina, daca l-ai dat inapoi stapanului, macar consoleaza-te cu gandul ca el e fericit sa fie inapoi acasa. Ca sa iti mai treaca dorul de el, ar fi o solutie, si cred ca te-ai gandit si tu la ea: ia-ti un catel, tot un labrador. Sunt niste caini minunati, iar ca pui sunt adorabili.

Comentati?