Donatie pentru cateii de la adapost

Am primit astazi un link spre pagina lor de pe Facebook. Am catel, il hranesc, il iubesc si am grija de el. Dar mai am afara, in fata blocului, o gasca de blanosi cu care ne jucam si eu si Snoopy cand iesim afara, le mai dau mancare si apa uneori (are grija de ei o strada intreaga, nu doar eu), insa cu toata grija noastra tot afara in zapada si ger stau acum. Asa ca sunt perfect de acord sa incurajam astfel de asociatii si sa incercam sa le oferim putin mai mult credit si ajutor, mai ales ca traim intr-o tara deloc normala, unde probleme ca cea a cateilor fara stapan sunt rezolvate de oricine mai putin de stat. Asadar:

Initiator: Asociatia pentru protectia animalelor „Robi”
Data: Vineri, 22 Ianuarie 2010
Ora: 6:30 pm – 7:30 pm
Locatie: pasajul de la Universitate, la iesirea spre Teatrul National
Motivatie: pentru ca putin pentru noi poate insemna mult pentru ei

„Pe timp de iarna, cateii au nevoie de mai multa mancare ca sa reziste frigului. De obicei ei mananca hrana uscata, si nu de cea mai buna calitate si ar avea nevoie de mancare mai consistenta. Ajuta-ne sa la oferim, periodic, o masa gustoasa si hranitoare.

O conserva cu mancare pentru caini costa aproximativ 5 lei (1200 g). Pentru inceput avem nevoie de 45 de conserve ca sa ii oferim fiecarui catelus din adapost o masa mai buna!

Haideti sa facem o bucurie cateilor din adapost. Va asteptam vineri seara, intre 18:30 si 19:30, in pasajul de la Universitate, la iesirea spre Teatrul National. Daca veniti cu o singura conserva, impreuna putem strange multe conserve gustoase pentru fiecare catelus”.

Doris Szentkovics: „Din donatiile pe care le primim si de care tot ne chinuim sa mai facem rost, incercam sa intretinem si catelusi si pisicute si sa oferim si cat mai multe sterilizairi gratuite tocmai pentru a preveni abandonarea altor pui nascuti in casele oamenilor, cum se intampla foarte des. Orice mana de ajutor (si de aceea ne-am gandit la aceasta metoda de donare e unei conserve) ne este de folos. Astfel, putem oferi mai multe sterilizari persoanelor care ori nu si le permit in mod normal, ori nu doresc sa dea banii pe asa ceva si astfel risca un nou rand de pui”.

Comentati?