Zboruri gratuite pe viata de la AirAsia

AirAsiaCu asta s-a ales un bebelus ce a gasit de cuviinta sa vina pe lume la bordul unei aeronave apartinand AirAsia. Copilul a venit pe lume pe neasteptate in cursul acestei saptamani in timpul zborului folosit de mama sa pentru a se deplasa miercuri de la Penang spre Kuching, pe Insula Borneo.

Aeronava a facut o deviere de urgenta spre capitala malaeziana dar bebelusul a sosit chiar inainte de aterizare, asistat de un doctor aflat la bord, ce a fost la randul sau secondat de una din insotitoarele de bord.

„Bebelusul a fost adus pe lume in siguranta cand zborul AK 6506 se apropia de Kuala Lumpur pentru a ateriza, si se afla la mai putin de o mie de metri altitudine” scriu intr-o declaratie de presa oficialii liniei aeriene, adaugand ca mama si bebelusul au fost dusi la un spital din apropiere imediat dupa aterizare.

„Pentru a sarbatori aceasta ocazie am decis sa le facem cadou, atat mamei cat si copilului, bilete gratuite pe viata” a declarat directorul de operatiuni al AirAsia Moses Devanayagam dupa ce i-a vizitat la spital.

Comentati?