Hotul de masini s-a dovedit a fi … un urs

Cu alarma urland si o umbra scotocind prin si pe langa autovehicul, de la o distanta oarecare parea ca un alt hot din masini isi face … meseria. Dar cand politia a sosit la fata locului, ofiterii au realizat ca au nevoie de ceva mai mult decat de o pereche de catuse pentru a putea sa-l tina in frau pe … intrus.

bear 1

Si asta pentru ca nu era un infractor obisnuit, ci un Mos Martin ingramadit in masina. Animalul s-a catarat pe masina neincuiata, a deschis usa si a patruns in interior. Dar usa s-a inchis in urma lui, iar tanarul urs a realizat ca nu mai poate iesi, s-a panicat si a declansat astfel alarma.

bear 2

Incidentul a fost reclamat politiei din Colorado Mountain Estates de langa Florissant, la 2:30 am de un tanar cuplu speriat ca masina le este furata. Ajutorul de serif sosit impreuna cu colegii sai, a vazut cu cine are de-a face, a deschis usa si nu a fost nici un dubiu ca ursul s-a simtit usurat de sosirea politiei, cand animalul a rupt-o la goana cat il tineau picioarele.

bear 3

Se crede ca ursul a fost atras de mirosul de mancare din interiorul masinii. Ursii sunt in permanenta infometati in perioada aceasta, ei pregatindu-se acum pentru hibernare si sunt cunoscuti ca se apropie fara frica de case si masini in cautarea mancarii.

Comentati?