Cati oameni se afla in spatiu in acest moment?

imagesspace_20shuttleVa amintiti filmul Space: 1999 sau Odiseea spatiala 2001? In urma cu zece ani, cu totii ar fi trebuit sa zburam printre stele. Si, fara indoiala spre surpriza multora ce urmareau aterizarea pe luna de-acum 40 de ani, nu am reusit inca. Ma rog, cel putin nu toti, ca vreo cativa tot au reusit sa zboare. Daca sunteti curiosi sa stiti exact cati oameni se afla in spatiu in acest moment, Google va poate arata asta. Nu trebuie decat sa-l intrebati: http://www.howmanypeopleareinspacerightnow.com/

space

Si veti gasi un extraordinar de simplu website ce va va oferi numarul exact. In momentul cand am verificat eu ultima oara erau exact noua, toti pe Statia Spatiala Internationala. Asta-l includea si pe fondatorul Cirque de Soleil, Guy Laliberte. Norocos tip. Norocosi cu totii. Uluitoare experienta!

space2

Doar noua … din aproape 7 miliarde de oameni de pe planeta. Noua. Si cateva probe … De ce doar niste cimpanzei, ceva catei si chiar Muppets-ii au avut sansa nesperata sa mearga in spatiu … Pe noi ce ne retine inca?

space3

Comentati?