Spargator prins cu ajutorul Facebook

facebookPopularul site Facebook a ajutat la arestarea unui spargator dupa ce acesta s-a oprit din „actiune” sa-si verifice contul pe calculatorul victimei, dar a uitat sa si „log out” inainte de a parasi casa cu doua inele cu diamante.

Jonathan G. Parker, 19 ani, din Fort Loudoun, a fost acuzat de intrare prin efractie si jaf. Politia a raspuns apelului victimei si a aflat ca un hot i-a spart casa escaladand fereastra unui dormitor; sosita la fata locului a gasit deschise si ravasite toate sertarele, garajul si existau numeroase alte semne ca cineva cotrobaise prin casa.

Victima a descoperit cu surprindere ca intrusul ii folosise computerul pentru a-si verifica contul de Facebook. Uitase tantalaul sa dea log out! Asta avea sa-l dea evident de gol si sa ajute la prinderea lui pentru ca victima sa a descoperit ca ii lipsesc doua inele cu diamant din sertarul masutei de toaleta pe care se afla si computerul. Cele doua inele valorau peste $3.500 si pentru acest jaf, daca va fi condamnat va primi 10 ani de inchisoare.

Comentati?