Cu bicicleta gratis prin Londra

london bikeModelul britanic si actrita Kelly Brook a participat la inceputul lunii Septembrie, pe 8, la o sedinta foto pentru lansarea „Skyride” , proiect ce apartine primarului Londrei: biciclism gratuit pe drumuri libere in Londra.

500x_London_Bike_2

Cu tocurile sale inalte apartinand pantofiorilor Louboutin, rochia pana la genunchi si parul ei blond-aramiu, Kelly Brook a facut cu adevarat impresie. Din nefericire, tocurile pretiosilor ei pantofi nu se prea potrivesc cu bicicleta. Insa frumoasa fata nu le-a aratat jurnalistilor prezenti la eveniment numai tocurile pantofilor, ci a fost un pic mai darnica si a dezvelit un pic mai mult decat si-a propus cand i s-a alaturat lui Boris Johnson – Primarul Londrei in actiunea de promovare a ciclismului.

500x_London_Bike_11

Insa nici mai experimentatul ciclist Boris Johnson nu s-a descurcat mai bine: in afara de casca el purta costum si cravata. Kelly l-a ajutat pe Boris sa isi lanseze Skyride, program ce se doreste unul permanent: curse velo pe traseul Buckingham Palace, Trafalgar Square, Turnul Londrei fara pic de trafic auto.

500x_London_Bike_5

Kelly spune ca abia a asteptat sa se alature primarului, langa care s-a aflat si medaliatul olimpic Chris Hoy, pentru aceasta cursa, dar ca pe viitor va alege o tinuta mult mai potrivita.

„Nu ma simt prea atletica dar merg regulat cu bicicleta. Imi place sa merg cu bicicleta. Este pentru toata lumea indiferent de varsta si pentru oricat de avansat sau nu poti fi in acest sport.”

Comentati?