Din dragoste pentru prietenul iubit

300000Din dragoste pentru prietenul iubit

O israelianca a platit $32.000 pentru toate locurile de la clasa business ale unei curse El Al pentru a putea zbura insotita de cainele sau si de un medic veterinar. Le-a spus reporterilor ca orice pret ar fi meritat pentru a-si pastra alaturi de ea animalul de companie si a-l scuti astfel de stresul unui zbor la cargo:

„Tot ce conteaza pentru mine este sa-l am pe puiul meu cu mine in timpul zborului ca sa pot avea grija de el.” Compania El Al a declarat pentru ziarul Haaretz din Israel ca este pentru prima data cand are o astfel de solicitare. „Dar dupa ce doamna ne-a explicat relatia speciala dintre ea si animalul sau de companie si si-a manifestat dorinta sa plateasca in plus pentru a zbura cu el, am fost de acord.”

Rivkah, 60 de ani, a facut acest gest extrem pentru boxerul ei „Orchuk” (nu exista disponibila o fotografie a catelului, dar este unul similar cu cel din fotografia de mai sus) si un medic veterinar, pentru zborul de patru ore. Compania aeriana El Al a trebuit sa desfiinteze cateva scaune pentru a face loc custii lui Or.

„Nu am stat pe ganduri nici macar o clipa! Nu-l puteam lasa nici macar o clipa pe Or, micutul meu Orchuk, la cargo,” spune Rivkah. „L-am crescut timp de 8 ani si 4 luni in Franta. Nu as fi avut nici o problema sa am alaturi de noi alti pasageri. Tot ce a contat pentru mine a fost sa-l am pe puiul meu cu mine ca sa pot avea grija de el in timpul zborului.”

Rivkah a preferat sa nu discute plata biletelor El Al, pentru ca este convinsa ca orice pret ar fi meritat. „El este copilasul meu, nu un caine. Si merita tot ce este mai bun,” spune ea.

Comentati?