Bran Castle Fest

castlefest Vara aceasta mi se pare ca imi transmite vibratii electrizante, plina de contradictii si imprevizibila, exact ce imi doream dintotdeauna de la un anotimp fierbinte. Mi-a fost promisa ca fiind secetoasa si totusi se manifesta aproape musonic, cu o ploaie zilnica, religios resimtita in fiecare seara la aceeasi ora. Parea sa creeze doar conditii de orbecaire in stare de criza financiara si totusi anul acesta simt in jurul meu o asemenea dorinta fantastica a tuturor de a trai viata cu pedala la maxim, fara griji. Se pare ca industria de entertainment din Romania (da, da, chiar fetele acelea pe schela pe care le visati curatindu-va geamurile) a simtit acest ritm si a pregatit o oferta fantastica de evenimente in vara aceasta.

Oferta este abundenta, incit poti sa ai programul clasic de vara al unui tanar din UK sau Olanda si sa iti petreci weekendurile intr-un festival, continuu.

Am inceput cu Duffy Orange PrePay, apoi cu B’estfest si avand in vedere ca am crescut fiind un “Firestarter” nu pot sa-i ratez pe The Prodigy la Peninsula Festival in Targu Mures intre 24-26 iulie. Peninsula Festival va fi incheiat de catre Suie Paparude si daca esti un fan al muzicii electronice nu este nevoie sa te refugiezi in Fabrika ca sa ramai “in the vibe”. Fiindca petrecerea continua la Bran, si nu oriunde ci chiar pe domeniul Castelului Bran!

castlefest

Bran Castle Fest, intre 7 si 9 august, este un melange de muzica jazz si electronica, 60 de ore de film, 2 scene, spectacol de lasere si toate astea langa impunatorul edificiu medieval. Asocierea mi se pare geniala si sunt intrigata de mixul intre un eveniment cool cu o cladire conservatoare.

Ar parea o scena de film hollywoodian: un disc enorm de luna noua pe fundal, eu stand in fata unui ecran pe care ruleaza un film cu Dracula si toate astea in umbra Castelului. In timpul zilei vei avea reprezentatii de teatru si dans, in timp ce seara este rezervata proiectiilor de filme.

Evenimentul va incepe vineri 7 august la ora 12:00 si va dura pana duminica 9 august, evident, la miezul noptii. Faptul ca exista un parteneriat pentru asigurarea cazarii in camping este un alt atuu pentru organizatori. www.vampirecamping.com asigura accesibilitatea unui tip de auditoriu pe care il regasesc doar la Vama Veche. In plus, in pretul biletului de 100 ron care acopera cele 3 zile, este inclus si pretul cazarii la camping!

Organizatorii se asteapta la un numar foarte mare de participanti si ca atare decizia lor de a pastra numarul de bilete limitat cred ca este binevenita. Iti poti deja rezerva biletul la bilet.ro!

Plata in avans a biletului per zi iti aduce o reducere, biletul fiind de 40 ron. Iti poti procura bilet si ulterior, la intrare, cu 60 ron. In costul biletului este inclusa si vizitarea Castelului Bran.

Be there or be square!

Toate informatiile referitoare la acest eveniment le gasesti pe:
http://www.bran-castle.com/ro/offers/festival

Un comentariu pe “Bran Castle Fest

Comentati?