Spalati catelul la masina!

Afara ploua (sau tocmai s-a oprit ploaia) si ai iesit cu patrupedul la plimbare. Daca doar ati iesit … pentru necesitati, se va murdari pe labute, dar scapati … ieftin, doar cu stersul cu laveta sau spalat usor cu dusul. Daca insa si-a intalnit afara prietenii de joaca si trag o harjoneala fara sa tina cont de blanita alba spuma laptelui, de mocheta culoarea mesteacanului si combinatia cu noroiul cleios din parc, atunci va trebuie neaparat inventia unui francez: masina de spalat animale, Dog-O-Matic. Dupa masina de spalat oameni, iata ca a venit randul si animalelor.

Spalatul dureaza doar cateva minute. Mai mult timp dureaza uscatul. Cainii nu par sa se plictiseasca, sau sa fie prea suparati, mai ales ca apa este „improscata” precum sprincklerele din gradini, in jeturi fine care nu ii deranjeaza nicicum. Stau cuminti si ies curati.

Inventatorul se numeste Romain Jarry, are 31 de ani, si promite ca masina va transforma patrupedul din urat mirositor intr-unul parfumat si curat, in numai jumatate de ora. Masina de spalat este sigura pentru animale iar un spalat la Dog-O-Matic costa intre 15 si 35 de euro, in functie de marimea patrupedului. De asemenea, si pisicile pot fi spalate in masina.

In acest moment o astfel de masina exista intr-un salon pentru animale in Franta, in orasul St. Max, acolo unde locuieste Jarry, dar el planuieste sa introduca masina si pe piata din Marea Britanie.

Comentati?