Mai mult soare inseamna mai mult sex?

hot

Suntem in plina canicula in acest week-end si 19 judete sunt avertizate cu cod galben pentru temperaturi deosebit de inalte. La 36 de grade, resimtite ca cel putin 40, mai aveti chef de sex? Se spune (nu stiu daca exista studii recunoscute sau este doar o constatare de bun simt) ca fie ca e vorba de mare sau munte, fie ca suntem in concediu sau doar in week-end, in apa, la umbra sau la soare, pe timp de vara sexul este la cote maxime. Si toate in ton cu vremea, adica… hot! Dovada de bun simt (si care poate fi si una statistica) este aceea ca in luna mai maternitatile din toata lumea sunt mai pline ca niciodata. Facand un calcul simplu rezulta ca august este o luma fierbinte (si la propriu si la figurat) in care se procreeaza la maxim!

1_-Into-the-Blue-2001_imagelarge

Sexologii spun ca libertatea verii, concediul, imbracamintea sumara, sunt ingredientele ce renasc viata sexuala. Iar libidoul care este ceva mai pretentios, cere mai mult timp si mai multa energie. Moralul crescut favorizeaza dorinta si placerea, iar soarele ne induce o stare de optimism si gandire pozitiva. Aproape ca uitam de limite, bariere, inhibitie … Vara nu ni se mai pare imposibil sa facem sex in mijlocul naturii.

Stiintific se spune ca vara, emisfera stanga a creierului nostru, cea responsabila cu ratiunea, este si ea in concediu! Ramane in functie cea dreapta, responsabila de toate nebuniile din timpul verii. Sa nu va mirati asadar ca ne lasam dusi de val, de intuitie si dorint

Comentati?