Cand o sa cresc mare, ma fac ursoaica!

In viata de toate zilele sunt femeie. Stiu eu pe cineva care ar spune ca sunt 1000% femeie! In viata viitoare insa cred as vrea sa ma intorc sub forma unei ursoaice. Pai haideti sa vedem care sunt avantajele: Cand esti urs, iarna hibernezi. Nu faci altceva decat dormi vreme de sase luni. Cred ca m-as descurca cu asta.

Inainte sa hibernezi, trebuie sa mananci. Orice, oricat, stupid, nu conteaza! Ce Skinny Bitch?! Ce dieta?! Important e sa mananci. Cred ca si cu asta m-as descurca.

Cand esti tanara ursoica, aduci pe lume, in timp ce dormi, puiuti (ce sunt de marimea unor alune), iar cand te trezesti ei sunt partial pui crescuti, dragalasi, numai buni de rasfatat. Cu siguranta as putea sa ma obisnuiesc cu asta! Absolut!

Daca esti o mama ursoaica, toata lumea stie ca nu e bine sa se puna cu tine. Faci sa transpire pe oricine are tupeul sa-ti deranjeze puii, doar prin simpla prezenta. Daca puii „ies din rand” doar trebuie sa mormai un pic si ii faci si pe ei sa transpire. Cred ca si cu asta m-as putea obisnui!

Daca esti ursoaica, perechea ta SE ASTEAPTA sa te trezesti mormaind. El e OBISNUIT sa ai picioarele paroase si grasime in exces. Asadar, am hotarat: in viata viitoare voi fi ursoica! Ce viata am sa am! Cand o sa cresc mare, ma fac ursoaica! Am zis!

4 comentarii pe “Cand o sa cresc mare, ma fac ursoaica!

  1. hehe! am spus ca eu vreau sa fiu Koala. Ma atragea ideea de a dormi 23h pe … zi. Si faptul ca sunt vegetarieni (Skinny Bitch rules!). Ursoaica ta are citeva avantaje in plus 🙂

Comentati?