XR3: masina triciclu hibrida

XR3 s-a intors si este atat de … cool! XR3, o hibrida in trei roti ce consuma 1,88 l/100 km pe propulsare diesel si sub 1l/100 km pe combinatia diesel cu electric. Poate transporta 2 pasageri si a fost proiectat sa fie cat mai usor posibil. Pentru numai 1.480 lire sterline (putin peste 1.500 euro) aveti trei sisteme de operare la alegere: diesel, baterie electrica sau hibrid, iar optiunea este selectabila de catre utilizator prin simpla folosire a unei perechi de switch-uri. Bateria Li-Ion ii da o autonomie de 64 km.

Conform ultimelor informatii:
„Vehicolul va sosi in atelierele noastre de la periferia Cleveland-ului in cateva saptamani, iar apoi va trece in „gradina” celor de la Centrul pentru Cercetari Auto unde vor incepe testele, verificarile computerului de bord, si unde se vor face diverse schimbari pentru optimizarea platformei astfel incat sa putem trece cat mai repede la productie. ”

4 comentarii pe “XR3: masina triciclu hibrida

        1. Foarte rar prototipul se regaseste 100% in produsul de serie. Ar fi costat probabil mult mai mult si au incercat sa scoata un pret decent pentru un astfel de vehicul. Pentru putin.

Comentati?