Ofer spre inchiriere

In urma cu vreo doua saptamani va scriam despre cateva insule pustii aflate de vanzare. Haideti sa recunoastem insa, ca multi dintre noi e improbabil sa fim vreodata proprietari ai unei astfel de comori, insa, veste buna, este ca e posibil, probabil si mult mai accesibil sa inchiriem una. Iata o oferta grozava – Insula Guana din Caraibe. Catalogata drept „Insula Virgina, inca virgina”, aceasta poate fi a voastra (macar pentru cateva zile).

Iata detaliile topografice: 850 acri, 7 plaje, 32 invitati, one island. Revin deci 26 acri per musafir, si 4.5 musafiri per plaja.

Insula a avut odata o plantatie de trestie de zahar detinuta de American Quakers, iar stilul simplu al resortului reflecta perfect mostenirea ce-i apartine.

Cazarea se face in vile raspandite de-a lungul coastei insulei. Vila The North Beach Cottage, singura din partea de nord a insulei, este adapostita intre vii. Jost House si Harbour House au ambele vederi uluitoare asupra insulei.

OK, iata care este oferta. Intreaga insula va costa cel putin $21,000 pe noapte pentru pana la 36 de oaspeti, sau $147.000 o saptamana. Plus taxe. Incepeti sa economisiti. Sau invitati-va toti prietenii.

Comentati?