Prizonierul invatatului

De cate ori te-ai apucat sa inveti pentru un examen si dupa 30 de minute ceva ti-a distras atentia si ai ajuns sa faci cu totul altceva decat sa inveti, iar la sfarsitul zilei constati ca nu ai alta optiune decat sa ramai treaz toata noaptea si sa inveti pentru examenul de a doua zi de la ora 8:00 dimineata? Ei bine, Study Ball a fost inventata pentru a rezolva problema. Este gadget-ul ideal pentru studentii care au probleme cu concentrarea.

Study Ball este o bila grea prevazuta cu lant pe care o poti programa pentru a nu te … uita studiind. Odata ce ai selectat durata dorita, iti fixezi bila de glezna iar catusa nu se va deschide pana nu expira programul de studiu. Un indicator cu LED rosu afiseaza „Timpul de studiu ramas” si te informeaza cu privire la cat de mult mai este din perioada setata. Mingea si lantul sunt fabricate din otel foarte rezistent si cantaresc impreuna 9,5 kg (si costa 20.95 lire sterline), facand dificila plimbarea pentru cel ce o poarta.

Pentru siguranta, nu poate fi programata mai mult de 4 ore. Minorii nu au voie sa o foloseasca decat daca sunt supravegheati de un adult, dar daca adultul e prezent, de ce sa mai poarte „ghiuleaua”? Pentru cazurile in care dezactivarea de urgenta este necesara, exista si o cheie de siguranta.

Designer este spaniolul Emilio Alarcón.

Material: otel foarte rezistent
Greutatea totala (Ball Chain +): 9.5 kg / 20.95 lire sterline
Diametru bilei: 27cm
Lungimea lantului: 42cm
3 baterii A sunt incluse pentru functionarea timerului

2 comentarii pe “Prizonierul invatatului

  1. super tare!am patit si eu ce scrie mai sus,saptamina trecuta,dupa ce ca am invatat toata noaptea nu m-am putut trezi pt ex de la ora 8….felicitari pt tot ce scrii!

Comentati?