Unde dormim

Probabil ca stiti ca ne petrecem aproape o treime din viata noastra in dormitor; atunci oare de ce este camera ce o lasam intotdeauna la sfarsit cand e vorba de decorarea ei? E timpul sa transformam acest spatiu posomorat intr-unul plin de viata.

Oamenii cu probleme de somn incearca adesea tot ce cred ca le va aduce un somn bun: pilule, lapte cald, meditatie, exercitii epuizante … dar daca problema este chiar patul? Lomme Bed ne promite cel mai natural si linistit somn din viata noastra. Integreaza o lumina discreta si un sunet lin in jurul unei suprafete de dormit confortabile. Pana si forma de ou a patului invoca un sentiment de securitate si comfort. Patul este echipat cu un ceas „terapie cu lumina”, o saltea vascoelastica ce pastreaza in memorie forma corpului (si care in plus face si un masaj usor), precum si o unitate de control special modificata iPhone. Cu acustica silentioasa si vaditul calm estetic al designului Lomme pare garantat sa ofere nopti cu somn usor si vise placute, oriunde te-ai afla.

…in timp ce Nappak este „croit” pe o solutie rapida si usoara a problemei!

Copiilor le plac paturile ce arata ca orice altceva mai putin a paturi (de exemplu, corabiile piratilor sunt cele mai populare) dar aceasta mentalitate nu este limitata doar la copii. Patul Okooko arata aproape capabil sa navigheze, desi inca nu e sigur daca se apropie mai mult de o corabie sau de un cuib de pasare.

Comentati?